برج میلاد بلندترین برج ایران و ششمین برج مرتفع جهان می باشد. این برج با کاربرد مخابراتی در شمال غربی تهران قرار دارد و هر طبقه آن دارای کاربری متفاوت است. این برج بیستمین سازه بلند نامتکی جهان است که بدون هیچ نگهدارندهای مثل سیم و دکل ساخته شد. در هر طبقه برج بخشهای مختلف اداری، تجاری و تفریحی قرار دارند. رستوران گردان بر فراز این برج بزرگترین رستوران گردان دنیا شناخته می شود.
ساخت این برج یازده سال به طول انجامید. در 8 سال نخست تنها چهل درصد این بنا تکمیل شد. با سرعت بخشیدن به پروژه توسط محمدباقر قالیباف شهردار وقت تهران، شصت درصد بعدی در 30 ماه ساخته شد. این بنا در نهایت در روز شانزده مهر هزار و سیصد و هشتاد و هفت با شعار آسمان نزدیک افتتاح شد.
ساختمان رأس با زیربنایی به وسعت ۱۲ هزار مترمربع از بزرگترین ساختمانهای رأس برجهای مخابراتی جهان محسوب میشود. بدنه بیرونی ساختمان رأس، نمای شیشهای دارد که دید ۳۶۰ درجه از مناظر تهران را امکانپذیر میکند. ۱۲ طبقه را گنبد آسمان، رستورانگردان، سکوی دید بازوبسته، موزه مشاهیر، تریا، گالریهای هنری، طبقات اختصاصی مخابرات و تلویزیون را شامل میشود. طبقات اول تا سوم رستورانهای بینالمللی، تریا و ۸۳ واحد تجاری را درون خود جایدادهاند. گرچه در هر ساعت از روز بازدید برج جذاب خواهد بود اما جذابیت آن در دل شب دو چندان خواهد بود. تماشای برج در کنار بازی نور و رنگ و آب بی شک خاطره ای به یاد ماندنی برایتان خواهد شد.
بخش های قابل بازدید برج میلاد:
رستوران گردان برج میلاد تهران با نمای 360 درجه از شهر تهران، موزه مشاهیر با نمایش مجسمه ها مفاخر و مشاهیر ایرانی، دلفیناریوم در محوطه برج، سکوی دید باز در طبقه هفتم رأس برج میلاد با امکان تماشای شهر تهران از طریق دوربین های مخصوص، گنبد آسمان در بالاترین قسمت ساختمان رأس برج، سکوی دید بسته در ارتفاع 261 متری برای تماشای شهر تهران، موزه شهرداری با نمایش دست نوشته ها و اسناد قدیمی ایرانی، اتاق فرار انیگما در محوطه برج، زیپ لاین و پل معلق در ارتفاع 75 متری، سینمای شش بعدی، گیم هفت بعدی برای بازی های گروهی، سالن ها متنوع کنسرت و سینما، لیزریوم دنیایی از نور و رنگ، کاربازیای با فضاهای کاری بیمارستان، فروشگاه، آتش نشانی و …. برای تجربه بازی کودکان و حضور در مشاغل مختلف، تصویر گنبد آسمان برج میلاد، گنبد آسمان از خیره کننده ترین بخش های برج میلاد
در قسمت موزه مشاهیر تمامی مجسمه ها از جنس سیلیکون است. این مجسمه ها، هنر دو مجسمه ساز ایرانی به نام های استاد خاقانی و همسرش سرکار خانم دکتر مهاجر می باشد. همچنین تمامی مجسمه ها به غیر از مجسمه حکیم ابوالقاسم فردوسی سایز و ابعادشان واقعی است.